Untitled
19 sep 2014
week 146: 11 t/m 17 september

Op 11 september zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Na het avondeten zijn Bas, Laura en ik nog even naar de eendjes gewandeld (Mark was, net als gisteren, pas thuis van zijn werk toen Bas en Laura al lang in bed lagen). Het drankje lijkt nu zijn werk beter te doen. Vanmorgen had Bas 1x een ongelukje, daarna ging het de hele dag goed.
Bas is op 12 september weer naar de peuterspeelzaal geweest. Er waren een paar kindjes die erg overstuur waren en juist vandaag was Bas dat niet. Hij liep met een grote lach op zijn gezicht naar het raam om Laura en mij uit te zwaaien ;-). Er was vandaag een stagiaire, Ghislaine, begonnen. Bas is lief geweest en heeft het weer fijn gehad. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest om nieuwe puzzels en boeken voor Bas en Laura te halen. Vandaag heeft Bas toch nog een ongelukje gehad…
Op 13 september heeft Bas met Mark in de tuin gewerkt. Omdat Bas zo knap zijn drankje drinkt, heeft hij vandaag puzzels gekregen van Cars. Daar was hij erg blij mee en hij heeft de puzzels allemaal al vaak gemaakt.
We zijn op 14 september naar de dierentuin in Overloon geweest met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Het was erg gezellig. Bas heeft een tijdje rondgerend, maar was toch ook wel even erg moe. Hij heeft afgelopen nacht niet zo geweldig geslapen (en wij daardoor ook niet…). We hebben hem even gedragen en daarna heeft hij in de kinderwagen gezeten en hebben we Laura gedragen. We hebben de route door het park gewandeld, de kindjes hebben fijn in de speeltuin gespeeld en we zijn in de kinderboerderij geweest. Toen we bij de kamelen waren, zei ik tegen Bas: “Kijk, Bas, de kamelen hebben 2 bulten op hun rug.” Zegt Bas: “O, dat is zielig, dat doet pijn!” ;-) Onderweg in de auto is Bas in slaap gevallen. ’s Avonds hebben we met zijn allen nog gezellig gegeten in Ospel. Bas heeft niet zo veel gegeten (hij had in de dierentuin al genoeg gehad ;-)) en heeft een hele tijd met Lars en Esther gespeeld. De afgelopen 2 dagen heeft Bas geen ongelukjes meer gehad.
Op 15 september zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en opa hebben gezellig samen een Lego-toren gebouwd. Bas heeft voor het eerst sinds lange tijd weer op het stoeltje achter de kinderwagen gezeten, toen we naar de garage liepen waar mijn auto gekeurd was. Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog een stukje gaan wandelen.
Bas is op 16 september naar de Peuterspeelzaal geweest. Vandaag was zijn vriendje Mats er voor het eerst ook. Bas heeft het weer erg goed gedaan en heeft niet gehuild toen Laura en ik gingen. Op de terugweg wilde Bas graag naar het speeltuintje en daar hebben hij en Laura fijn gegleden en op de wipwap gezeten. ’s Middags heeft hij een hele tijd geverfd en gepuzzeld.
We zijn op 17 september op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. We hebben gezellig wat gedronken, Bas heeft fijn gestift en Laura geholpen om met het poppenwagentje te lopen. Na het avondeten kwamen ze de ketel schoonmaken. Samen met opa Van Mierlo, Mark en “de ketelmeneer” heeft Bas zich prima vermaakt op zolder ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative